In sfarsit rasuflu usurata, mi-a crescut la loc parul care mi-a cazut. Si ce-a mai cazut… fara exagerare cam jumatate. Cred ca stiu si cauza, am trecut prin probabil cea mai stresanta perioada ce o poti avea la un job. Thanks God am avut puterea sa demisionez, desi credeam ca job-ul in sine ar fi fost THE ONE, insa oamenii care-mi erau sefi sunt cei mai ingrozitori oameni pe care i-am cunoscut vreodata.

Sa revin la subiect, a inceput sa-mi cada prin septembrie, cand am zis ca e normal avand in vedere ca e toamna si asa mi se intampla in fiecare an. Insa, de la o spalare la alta se inmultea numarul de pumni care ramaneau in cada si mai apoi cand il uscam/aranjam. In partea din dreapta deja ajunsesem sa simt un gol cand imi treceam mana prin par. Nu mi se vadea scalpul inca deoarece am fost inzestrata de la natura cu o cantitate considerabila de podoaba capilara, dar cred ca daca mai stateam asa o luna s-ar fi intamplat si asta. Fiind foarte speriata am inceput sa fac urmatoarele lucruri care au avut un rezultat spectaculos:

1. Am inceput sa iau Revalid.

2. Mi-a trimis mama din tara un produs romanesc, nu mai stiu exact de la ce firma cu ulei de ricin si petrol pe care il aplicam la radacina. Miroase un pic parul dupa ce il speli bine dar, a doua zi eu nu mai simteam.
3. Pe restul parului aplicam la inceput masti cu ou si ulei de masline dar, parul meu fiind destul de uscat am realizat ca nu prea intra bine asa ca puneam mai intai uleiul si apoi oul.

Simplu as zice eu si eficient.

M-am tinut de tratamentul acesta 2 luni, aproape de fiecare data cand ma spalam pe cap si ca rezultat, in ianuarie au inceput sa-mi creasca foarte multe fire de par noi si cel mai evident a fost pe partea dreapta unde imi cazuse cel mai mult. Cand am fost la coafeza nu intelegea de ce am acolo o fasie mare de par asa scurt.

In acea perioada nu l-am mai vopsit, l-am uscat in continuare deoarece se usuca foarte greu si la placa nu am putut renunta. Acum am iarasi o bogatie de par, putin cam degradat deoarece cand ma plictisesc asa de mine si de toate vreau sa ma vopsesc blonda.

Reclame